Thursday, June 28, 2007
i don't luv u..

sib baik aa ader MCR..kalo idak mahu sedih gak idup aku..hukhuk..skang nih mmg life goes on..aku pun dah moving on..kerap2 sgt dating..'muke cam bdk2'..mmg bdk2 pun..aper aa housemate aku nih..dah tentu date aku tuh bdk ag..baye2 student aku jer pun..tapi itu aa..kdg2 aku rase dia lupe aku nih umo baper..or bak kate K.D..buat2 luper..hukhuk..

bkn aku x suke..ader aa rase suke..every time aku ngk muke dia rase something..walopun sbelum nak kuar same tuh aku rase mls gler..now dah rase pnt sbb kerap sgt..bkn bosan..tapi aku nih bkn suke sgt dating..cal xsuke, msg pun xsuke..kuar jumpe pun xsuke..sbb tuh agaknye smpai skang stil single..hukhuk..

ermm, mane satu aku nak nih..ngan dia, N or cikgu jb? kalo semua aku nak cmner..or worse skali kalo semua aku xnak..hukhuk..


Posted at 03:39 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Monday, April 02, 2007
isk, xleh aa idup cmnih..

ma kater..nak rase mkn hati..rase aa..nant kalo dah xnak, gtau ma..aku kater..idup skalih..bia aa aku rase mcm2 spjg khidupan nih..mkn hati? huhu..aku sedih sbenanyer..tapi xtahu sedih kan aper..kdg2 cam happy gler..kakdida pun tegur..'happy semcm jer sha'..aku jwb..kalo tibe2 aku happy sgt..atau tibe2 aku sedih sgt..jgnla pelik..sbb aku dah gler..aku rase pun gtuh gak..siang2 aku gelak gembira..tapi bler mlm nak tdo..aku menangis berduka..maybe aku masih xdpt let go dier..ato munkin aku merindui diri nyer..naper aa aku di duga cmnih..sbb aku tabah kot..so girls, don't try this at home..hanye yg tabah cam aku jer leh survive..

aim skang..nak cantikkan dri..dah lamer pun aku aim nih..tapi dua tiga menjak nih yg bersungguh skek..body pun dah agak slim..ader aa improvement..suke2..nant nak putih kulit nih..walopun kakdida n odah tegur dah putih..tapi xper, aim bia yg best2..

sedar x sedar, dah sminggu..leh ker aku adjust idup nih smpai sethn..tanpe sesaper..single lebih lamer leh ker..kang nant aku bosan tibe2..aper aku nak wat? huh?


Posted at 03:31 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Friday, March 30, 2007
musim luruh dah berlalu..

huhu..musim luruh mmg dah berlalu..skang akan tiba musim dingin beku yg berpanjangan..yg pasti aku akan menikmati ngan hati terbuka..gembira..he send sms.."amboi..tyg kete nmpak..kt fs"..aper u peduli..aku nak tyg kete ker..tyg pakwe ker..tyg gamba ker..cter pirates of carrebian ker..xder skek pun kne mengena ngan dri u tuh..Hurmph..

from now on..there is no u n me..it's over..forever..aku dah bg ruang dlu..it's u yg xpenah nak hargai..


Posted at 12:16 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Thursday, March 29, 2007
4th day..

ok ok..so, i'm not over it..still live in misery..hikhik..sedih ader agi..dlm tdo aku masih menangis..cry..tertekan gak..bler memikirkan..naper kami kne bersua..berjumpe then bercinta..tapi menderita..sbb aku jer yg bercinta seorg dri pun..huhuhu..rase nak nangis 3 baldi..rase cam mati laki..

aper aku nak wat pasnih..rase jiwa kosong aa plak..kan nak sgt title single..gembire la aper agi..tapi rase lega walopun sedih..aku nih kan ader masalah kekeliruan perasaan..bler pk blk..aku dah wat yg terbaik..ini jln yg betul..sbb baik aku lepaskan saat nih..masih boleh overcome kekecewaan agi..masih boleh hadapi ngan senyuman..

from now on..aku akan blaja mengikis rase syg dlm hati..tapi xkan aku wujud kan rase benci..bialah infiniti..agipun aku kan mudah luper..lambat laun..mase akan heals everything..hopefully, slame bersame aku..dier penah rase bahgia..


Posted at 05:06 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Wednesday, March 28, 2007
hari ke-3

ermm..rase kecewa tuh lebih teruk dr xdpt jwb test kaedah brangke ataupun dpt B- utk fire safety..sbb tuh aa aku meraung xigt dunia kot agaknyer aa..sbb mase aku hadapi perkare2 yg disebut spt diatas..aku menangis teruk gak..skek agi cam org mati laki..huhu..

tapi, biase aa..life goes on..idup agi nih..'sha boleh hidupnyer'..mmg aa boleh idup sbb xmati agi..Wink..aper2 pun terjadi..bialah terjadi..hadapi la..dgn tenang jiwa..semua kan baik2 saja..aku rase aku leh hadapi kot..ngan senyuman..huhu..

tdi shafiq ngan edzham dtg bertandang..biase aa student2 aku..mmg suke dtg dok smbang2..ader patut shafiq terkejut aku ader master..sbb dia igt aku baru 23..hehe..mude sgt la plak..soalan pelik "miss mmg happy go lucky ker"..hah, apsal aa soalan cmtuh pun ditanyer..sbb kate mrk..klas aku happening..bkn lecturer lain xbest..tapi lam klas aku slalu gelak.."miss ketawa..kami pun ketawa la"..

ketawa tuh kan penawar duka..huhu..tapi aku rase cam nak ke arah kegilaan aa plak..sbb kdg2 cam happy gler..kdg2 rase cam sedih gler..gler ker aper..


Posted at 04:26 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Tuesday, March 27, 2007
2nd day..

today, i have cancelled all classes..cmner aku nak gi ngan mate bengkak cmnih..mmg pade mulenyer..aku rase aku cukup tabah utk kali ini..xkan menangis agi..tapi last nite..aku meraung..bkn menangis agi..gler ker aper..sdgkan aku tahu..mmg dier milik ku smentare..ntah2 xpenah jadik milik aku pun..huhu..xder ker dier rase sedih cam aku nih..blk2 aper jer yg dier concern..owed me so much..please don't hate him..kalo nak membenci..aku cumer nak benci kan dier sbb dah wat aku jatuh cinta..menda lain aku dah xpeduli..huhu..syg maner leh ditukar ganti..

sperti biase..wat keje smbil layan cd..kalo idak nant otak aku akan pk kan diri nyer..kalo aa aku boleh teruskan jer..tapi lame2 aku realise..yg dah ader rase lain yg wujud dlm hati..dlu aku x tahu aper yg aku nak..tapi skang aku confirm sgt aku nakkan dier..yg mane mmg aa xleh agi xlogik..sbb tuh aa aku memilih utk melangkah pergi..tapi still aku bg choice..leave her or leave me..at least, bkn aku yg dump him dicni..dier yg memilih utk leave me..aku dah kater..someday u'll be leaving me..

satu jer salah dier..xsedar dri dah berpunye..dah ader tapi masih ayat2 manis kat aku nih..aku nih kan pompuan yg lemah..hehe..ek eleh..kalo aku xder hati..ko ayat aa 10guni beras pun..xjalan gak..sbb aku syg aa jadik cmnih..cry..but it's ok..bler pk blk..at least aku dah rase betapa seksa nyer bercinta..lebih2 ag pade yg xsudi..ader hikmah gak tuh..pengalaman kan mendewasakan kter..

 


Posted at 06:02 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Monday, August 14, 2006
syg, really me luv u..

Berikanlah cinta untukku sayangku
Pasti kau tak 'kan pernah menyesal
Seindahnya bunga sakura di sana
Tak 'kan seindah kisah cintaku

Sekian banyak hari kulewati denganmu
Tak ada hari yang terindah
Ingin berdua saja tak ada lagi pengganggu
Seperti dunia milik kita
Mesranya denganmu berdua galau malam ini

Indah, kau terindah untukmu, terhangat untukmu
Ternikmat berbahagia

Indah, kau terindah untukmu, terhangat ciummu
Ternikmat berbahagia

back to basic? mmg aku termangu..basic cmner yg he wants..teman tapi mesra? huhuhu..i want more than that..'u jauh syg.i xnak seksa u'..pernah ker aku ngadu terseksa..if u leave me syg..baru la me terseksa..tande2 nk break ker nih..or should i giv him more time..mest sgtla he confused..xleh tinggalkan jap pun..mule aa berpk yg bkn2..naper kne pk sumer tuh syg..janji bahgie dah la..

slame nih aku ckp syg ker dier..x penah percaye ker..igt aku suke2 bilang syg..xder makne nyer..really mmg aku syg..x penah syg sebyk nih..igt aku cm pompuan lain ker..jauh skek mule aa nk psg dua..alasan sbb u xder..syg, i don't need u to be here for me..just be there cukup la..

 


Posted at 02:18 pm by hazeljasmine
Make a comment  

Next Page

simple + praktikal + liberal person
libra + aquarius
trapped in memories
   

<< October 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed